Kersttoernooi 17 december

december 9, 2023 Bestuur

Beste Leden,

Zondag de 17e december is het na een paar jaar weer zo ver, er wordt een kersttoernooi gehouden in Dordrecht. De insteek van het toernooi is gezelligheid en kansen voor iedereen.

De opzet van dit jaar is als volgt:

Om 10 uur is de voorronde met plaats voor 48 spelers (3 spelers per baan, 4 games), gelieve om 09:30 aanwezig i.v.m. baanloting.

Om 12 uur is er tijd om te lunchen. Houdt er graag rekening mee dat spelers die nog moeten gooien minder tijd hebben om te eten en laat hun eerst even bestellen.

Om 1 uur gaan we verder met de halve finale waar 24 plekken zijn. Hier worden de laagste en de hoogste spelers (1 met 24, 2 met 23, etc) aan elkaar gekoppeld om samen te strijden voor een finale plek. (3 games)

Om 2 uur begint dan de finale met 8 plekken (3 games) waarbij het weer ieder voor zich is.

Voor de top vier zullen er goed gevulde kerstpakketten zijn, maar de rest van de finalisten laten we ook niet met lege handen naar huis gaan.

Het inschrijfgeld bedraagt 15 euro per persoon. Indien mogelijk graag gepast.

Er wordt gespeeld met handicap van het pas indien die niet bekend is dan het hoogste gemiddelde uit de wekelijkse league .

Je kan je zelf en andere inschrijven via deze link:

https://forms.gle/YpY4CAVvkqFLKgyf9

Werkt de link niet, stuur dan Nathan Kroon of Corné Visser even een berichtje of schiet ons aan op 1 van de leagueavonden.

Met sportieve groet,

Het hoofdbestuur