Nieuws

Posted by Bestuur on 17/03/2024

Verenigingskampioenen 2023/2024

Na vandaag een geslaagde finale dag te hebben gehad zit het er weer op. Allereerst willen we de winnaars feliciteren en de deelnemers bedanken voor het meespelen. De kampioenen zijn als volgt:

Heren:

 • Klasse A
  • Remco Brouwer
 • Klasse B
  • Wilco van Dijk
 • Klasse C
  • André van den Nouweland
 • Klasse D
  • Ton van Broekhoven

Dames:

 • Klasse A/B
  • Cynthia Reedijk
 • Klasse C/D
  • Liisa Moity-Lilukka

De kampioenen van de gehele vereniging zijn Cynthia Reedijk en Remco Brouwer. Zij mogen namens de vereniging meedoen een de dag der kampioenen.

De standen zijn terug te vinden onder toernooien -> verenigingskampioenschappen -> uitslag finale of via de link hier.

Posted by Bestuur on 12/03/2024

Verenigingskampioenschappen 2023/2024

Gisteravond zijn de verenigingskampioenschappen van start gegaan. Er zijn een paar mooie games weer gegooid. Voor de huidige tussenstand kan je hier klikken of in het menu naar toernooien -> verenigingskampioenschappen -> Uitslag voorronde. Voor de huidige tussenstand.

Posted by Bestuur on 09/12/2023

Kersttoernooi 17 december

Beste Leden,

Zondag de 17e december is het na een paar jaar weer zo ver, er wordt een kersttoernooi gehouden in Dordrecht. De insteek van het toernooi is gezelligheid en kansen voor iedereen.

De opzet van dit jaar is als volgt:

Om 10 uur is de voorronde met plaats voor 48 spelers (3 spelers per baan, 4 games), gelieve om 09:30 aanwezig i.v.m. baanloting.

Om 12 uur is er tijd om te lunchen. Houdt er graag rekening mee dat spelers die nog moeten gooien minder tijd hebben om te eten en laat hun eerst even bestellen.

Om 1 uur gaan we verder met de halve finale waar 24 plekken zijn. Hier worden de laagste en de hoogste spelers (1 met 24, 2 met 23, etc) aan elkaar gekoppeld om samen te strijden voor een finale plek. (3 games)

Om 2 uur begint dan de finale met 8 plekken (3 games) waarbij het weer ieder voor zich is.

Voor de top vier zullen er goed gevulde kerstpakketten zijn, maar de rest van de finalisten laten we ook niet met lege handen naar huis gaan.

Het inschrijfgeld bedraagt 15 euro per persoon. Indien mogelijk graag gepast.

Er wordt gespeeld met handicap van het pas indien die niet bekend is dan het hoogste gemiddelde uit de wekelijkse league .

Je kan je zelf en andere inschrijven via deze link:

https://forms.gle/YpY4CAVvkqFLKgyf9

Werkt de link niet, stuur dan Nathan Kroon of Corné Visser even een berichtje of schiet ons aan op 1 van de leagueavonden.

Met sportieve groet,

Het hoofdbestuur

Posted by Bestuur on 07/10/2023

Vrijwillegers gezocht G-bowlen

Voor het G-bowlen zoekt Hettie vrijwillegers die achter de banen erbij willen staan. Je staat hier achter de baan om het in de gaten te houden en gezellig een high five te geven als ze een strike of spare gooien. Het G-bowlen begint om 18:15 en is klaar rond 19:30. Mocht je nu helemaal enthousiast zijn geworden om bij deze gezellige club te helpen neem dan contact op met Hettie.

Posted by Bestuur on 01/06/2023

Zomerleague

Vanaf donderdag 8 juni zal de zomerleague weer beginnen. Dit is elke donderdag om 20:00 er zal gespeeld worden met 3 mensen op een baan (in geval van drukte kan dit 4 mensen op een baan worden) en 3 games. Met een mooie actie dit keer als u 3 avonden komt bowlen dan is de 4e avond die u komt bowlen gratis.