Teamkampioenschappen 2022-2023

mei 21, 2023 Bestuur

Vandaag 21 mei zijn de teamkampioenschappen gespeeld. Er waren 11 enthousiaste teams die mee wilden doen aan de kampioenschappen van dit jaar.

Na de voorronde ging Soffritti aan de leiding en werd deze op de hielen gezeten door de Bowling Stones die maar 12 pins achterliepen. Op de 3e plek kwam Shakin Arrows om de hoek kijken die in de finale 96 pins moesten goed gaan maken.

In de finale mochten 6 teams aantreden deze mochten allemaal nog 3 games gooien. Met de top 3 zo dicht bij elkaar was alles nog mogelijk. Er werd hard gestreden in de finale, maar uiteindelijk wisten de teams in de top 3 hun posities vast te houden. Na deze 3 games was dus Soffritti de winnaar met een pinfall van 4801 totaal incl. Gevolgd door bowling stones op 2 met 4569 incl en Shakin Arrows op de 3e plek met 4516 incl.

Iedereen bedankt voor de inzet, sportiviteit en gezelligheid. Wij hopen iedereen weer terug te zien in de volgende teamkampioenschappen.

De volledige lijst met scores is te zien onder toernooien -> teamkampioenschappen -> uitslag of met de volgende link: https://bowlingdemerwede.nl/toernooien/teamkampioenschappen/uitslag/